Geke de Lange

“Het is mijn missie om kinderen gelukkiger te maken”

Als geregistreerd Kinder- en Jeugdtherapeut werk ik vanuit mijn praktijk aan huis. Lees hier meer over mijn werkervaring en gevolgde opleidingen.

Ik ben lid van de Beroepsvereniging van Integraal Therapeuten (VIT) onder nummer: 301.08.A.

Voor informatie over de VIT zie website: www.vit-therapeuten.nl. Hier vind je ook informatie over de zorgverzekeraars.

AGB-code Praktijk: 90-(0)16591.
AGB-code Zorgverlener: 90-038000

Lid RBCZ. HBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

Tekenpraktijk

Naast mijn werk als kinder- en jeugdtherapeut heb ik ook een tekenpraktijk. Als je geïnteresseerd bent in de tekenontwikkeling van kinderen, of als je Zinvol Tekenen wilt gebruiken in je praktijk, kinderopvang of klas zijn mijn inspiratiedagen heel interessant! Klik hier als je meer wilt weten over de Tekenpraktijk.

Klachten?

Ben je niet tevreden of heb je een klacht over mij, over mijn manier van werken? Dan ga ik er vanuit dat we dit samen oplossen. Komen we er samen niet uit, dan kun je contact opnemen met mijn beroepsvereniging VIT. De VIT laat een klachtenfunctionaris contact met je opnemen en dan handelen zij de klacht samen met je af.

De VIT is aangesloten bij de geschilleninstantie S.C.A.G. Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg. In mijn wachtruimte ligt een informatiefolder over de S.C.A.G.

Vraag een gratis informatief gesprek aan.

Maak nu een afspraak

Mijn werkdagen zijn van dinsdag t/m donderdag en woensdagavond.

Bel: 06-28 14 75 77 of mail:

Aangesloten bij:

Aangesloten bij RBCZ

Copyright © 2021 - Webdesign: StandOut Reclame