PresentChild

Ouders zetten zich met aandacht en liefde in voor het welbevinden en geluk van hun kind. Maar wist je dat kinderen zich net zo actief inzetten voor het geluk van de ouders?

Vraag je je weleens af: “Wat is er toch met mijn kind aan de hand?” Zijn of haar gedrag geeft mogelijk informatie over wat er in het leven van jou als ouder aan de hand is, want soms is het gedrag een reactie op de ouders.

De spel- (en leer-) ontwikkeling, maar soms ook vervelend en storend gedrag en klachten van het kind laten zien wat hun ouders op dat moment in het leven nodig hebben. Kinderen spiegelen ouders hierin, zoals dat zo mooi heet. Natuurlijk spiegelen kinderen ouders ook als het goed gaat. Maar dan is er vaak geen hulpvraag.

“Al wat ons in anderen irriteert,

kan ons iets doen begrijpen over onszelf”

Carl Gustav Jung (1875-1961), Zwitserse psychiater

De methodiek Het Fluisterkind/PresentChild® is een prachtige en zeer doeltreffende methodiek ontwikkeld door Janita Venema. Deze methodiek maakt duidelijk hoe een probleem uit het leven van het kind gelinkt kan zijn aan een bewust of onbewust probleem uit het leven van de ouder. Deze methodiek is er op gericht inzicht te krijgen in een onbewust deel van het leven van de ouder.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze methodiek en wil je erachter komen wat jouw kind jou wil vertellen met zijn of haar gedrag? Dan kun je een afspraak met mij maken. Ik ben gecertificeerd Kindertolk en getraind om de boodschap van je kind te vertalen en vervolgens deze boodschap weer te vertalen naar adviezen die je concreet kunt toepassen in je leven.

Kinderopvang of onderwijs

Het Fluisterkind/PresentChild® is ook een zeer geschikte methodiek voor mensen die werken binnen de kinderopvang, peuterspeelzaal en onderwijs. Mocht je als oppas, leiding van de peuterspeelzaal of als leerkracht problemen ondervinden met een kind dan is Het Fluisterkind/PresentChild® wellicht een geschikte methodiek.

Voor meer info over deze methodiek, nieuwsbrieven en gecertificeerde Kindertolken zie: www.fluisterkind.nl

Vraag een gratis informatief gesprek aan.

Maak nu een afspraak

Mijn werkdagen zijn van dinsdag t/m donderdag en woensdagavond.

Bel: 06-28 14 75 77 of mail:

Aangesloten bij:

Aangesloten bij RBCZ

Copyright © 2021 - Webdesign: StandOut Reclame